نشست همکاری مشترک دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و شرکت هلدینگ به‌بان فارمد لوتوس برگزار شد

به منظور تجاری‌سازی ایده‌ها و دستاوردهای علمی واحدهای مستقر در مرکز رشد و پژوهشگران و اساتید دانشگاه، نشست مشترک هماهنگی و ارائه خدمات متقابل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و شرکت هلدینگ به‌بان فارمد لوتوس، درمجتمع نوآوری دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، مقدمات همکاری و مشارکت دو جانبه با حضور مدیر عامل شرکت و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مورد بررسی و تاکید قرارگرفت.

از جمله خدمات مورد توافق دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با این شرکت می‌توان به مشارکت و سرمایه‌گذاری در دستاوردهای علمی واحدهای فناور دانشگاه، همکاری در زمینه تسهیل در فروش و صادرات محصولات و همکاری در تولید انبوه محصولات دانش‌بنیان اشاره کرد.

تاریخ ارسال خبر :   30 مهر 1400 - 18:25
 تعداد بازدید :   407